Meet the team

Our creative partners

Het ontwerpbureau is ontstaan vanuit de psychotherapiepraktijk van Lisette de Kruik en haar vrije werk als kunstenaar in toegepaste en experimentele kunst. Monique Bakker heeft zich bij Lisette aangesloten. Therapeutisch Werkmateriaal werkt samen met een aantal lokale en creatieve partners om samen tot een bewust product en strategie te komen:

Lisette de Kruik

Owner, initiator and product designer of   
therapeutisch werkmateriaal.

Therapist specialised in trauma and high IQ. 

In collaboration with Amanda Speekenbrink we specialise the therapeutic workmaterials more and more towards traumatised patients.

Lisette@therapeutischwerkmateriaal.nl

Felicia van Oostveen

Verwerking, verzorging en productie van bestellingen.

 Tevens gespecialiseerd leerbewerker en ontwerper van tassen. Felicia realiseert uw persoonlijke wens in een uniek ontwerp. Zij werkt in opdracht en heeft tevens een eigen collectie die te bezichtigen is in haar atelier, gevestigd in Utrecht.

tassen@hebbeenhouwe.nl

Monique Bakker

Monique Bakker

Mede-eigenaar Ontwerpbureau Therapeutisch Werkmateriaal. Vaktherapeut Beeldend gespecialiseerd in hoogbegaafdheid, beeldend kunstenaar, uitgever, journalist, bloemenarrangeur, marketing en communicatie.

Marlies Witteveen

Marketing, graphical design, logo and style.

www.DeStilleDieselMotor.nl

Amanda Speekenbrink

PR social media, writer, trainer/educator, theater therapist. 

Mede ontwikkelaar in het toespitsen van het therapeutisch werkmateriaal op het werken met getraumatiseerde mensen. Trainer en opleider op het gebied van vroegkinderlijk, complex sexual trauma.

www.praktijkamelie.nl

en_GBEnglish (UK)