Waarom ontwerpen en ontwikkelen wij therapeutisch werkmateriaal?

Our vision

"Zelf wijs kunnen worden van eigen verwarrende gevoelens,
belemmerende overtuigingen en fysieke reacties."

Beeldmateriaal raakt ons op een andere manier en komt eerder binnen dan woorden. Een woord moet zich vertalen en een plek krijgen, een beeld wordt direct opgeslagen in de hersenen. Door visueel te maken wat we willen uitleggen, wordt jouw boodschap as therapist or professional gets strengthened.

Indien op begrijpelijke wijze uitgelegd en gevisualiseerd wordt wat er speelt en de cliënt meegenomen wordt in zijn of haar eigen proces, dan intensiveert dit de therapie. Onze kennis als therapeut wordt zichtbaar gemaakt, dit helpt de cliënt zichzelf beter te begrijpen. Cliënten hebben recht op een begrijpelijke uitleg die vertelt wat er aan de hand is. Door het proces beeldend te maken krijgt de cliënt inzicht in wat gebeurt en wat hij zelf kan doen. Door dit proces niet alleen cognitief te benaderen maar ook te visualiseren krijgt de cliënt meer houvast. Dit geeft een basis om te groeien. Dit is de reden waarom wij therapeutisch werkmateriaal ontwerpen. 

Het ontwerpbureau voor therapeutisch werkmateriaal maakt gebruik van verschillende ateliers, waarbij wij ook de kennis en het vakmanschap van collega-therapeuten integreren, met als doel duurzame, unieke en handgemaakte basismaterialen te creëren voor therapeuten, psychologen, coaches en werkzame professionals binnen de GGZ. 

“Elk mens verdient herkenning en erkenning, met onze therapeutische werkmaterialen word je gehoord en gezien.

en_GBEnglish (UK)