Waarom het therapeutisch werkmateriaal?

Our vision

"Zelf wijs kunnen worden van eigen verwarrende gevoelens,
belemmerende overtuigingen en fysieke reacties. "

Visualisations reach us in a different manner and are internalised faster then words. Words first need to be processed and stored in context, visualisations are stored more easily. Through visualisation your message as therapist or professional gets strengthened.

Nog te weinig wordt er eerst op een begrijpelijke wijze uitgelegd wat er speelt en wordt de client te weinig meegenomen om ook mee te komen in zijn of haar eigen proces. Nog te vaak wordt kennis achter gehouden, terwijl het juist zo helpend is wanneer een client zichzelf beter leert te begrijpen. Cliënten hebben recht op een begrijpelijke uitleg die gaat over wat er met ze aan de hand is. Het geeft houvast en een basis om te groeien. Als een client weet wat er aan de hand is en waarom draagt het bij om stappen te kunnen zetten. Daarom is er het therapeutisch werkmateriaal. 

The design agency for Therapeutisch Werkmateriaal uses other agencies for their knowledge and artesian skills to create durable and handcrafted materials for mental health care.

“Elk mens verdiend herkenning en erkenning, met dit materiaal kun je letterlijk gehoord en gezien worden.

en_GBEnglish (UK)